​Tilbygning med fokus på kvalitet og godt håndværk

Er pladsen blevet for trang, og har du brug for en tilbygning? Hos Tømrer- & Snedkermestre Juul & Valentin står vi klar til at hjælpe dig med din tilbygning. Vi kører ud til kunder i byer som Kalundborg, Slagelse og andre byer på Vestsjælland. Skal vi komme ud til dig?

Når du har brug for en tilbygning, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Det kan vi levere. Vi har altid fokus på kvalitetsmaterialer og kvalitetsløsninger. Det gode håndværk er altid i højsædet hos os. Når du vælger at benytte dig af os, er du derfor sikret et godt resultat, som du vil blive yderst tilfreds med.

Vi kan hjælpe med alverdens udvidelser

Tilbygning til hus er ikke et ukendt fænomen for os. Det er et område, vi har en masse erfaring med. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med din tilbygning. Tilbygninger kan komme i mange forskellige afskygninger. Det kan både være en tilbygning til huset og sommerhuset.

En tilbygning kan også have mange forskellige formal. Det kan være, du er i gang med en ombygning, hvor der er behov for en tilbygning til en ny stue, entré eller lignende. Måske drømmer du bare om en udestue. Mulighederne er mange, når du ønsker en tilbygning. Uanset hvad du drømmer om, står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen for en tilbygning afhænger af flere ting. Det afhænger blandt andet af, hvor stor en tilbygning du ønsker, og hvad den ekstra plads skal bruges til. En stue vil for eksempel koste mindre end et køkken. Vi har dog sørget for gode priser, hvor du sagtens kan få en tilbygning billigt.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt ved at kontakte os på 21 70 48 76 / 24 43 43 23, eller skriv en e-mail til info@juulvalentin.dk.

​Fandt du ikke hvad du ledte efter?

​Ring til Peter 21 70 48 76

Ring til Kim 24 43 43 23

Skriv på info@juulvalentin.dk