Nye døre og vinduer genbrugt af de gamle

​Overvejer du at få nye døre og vinduer? Hos Tømrer- & Snedkermestre Juul & Valentin kan vi hjælpe med at restaurere dine gamle vinduer og døre, så de ser ud som nye. Vi står klar til at hjælpe med montering af døre og vinduer, hvor de har fået en kærlig hånd i Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

Vi har en masse erfaring med restaurering af døre og vinduer efter mål. Vi står klar til at hjælpe dig med en kvalitetsløsning, hvor det gode håndværk er i fokus – hver gang. Du kan derfor få en løsning, hvor det ligner, at du har fået nye døre og vinduer.

Udskiftning af vinduer og døre, hvor stilen bevares

Skal du have helt nye vinduer eller døre, kan det ofte blive en dyr fornøjelse. Dette gælder også, hvis der er tale om udskiftning af indvendige døre. Ved at restaurere dine nuværende døre og vinduer, kan du spare en hel del penge. Du vil dog stadig få et resultat, der ligner nye døre og vinduer.

​​Vi vil gerne hjælpe dig med et look, hvor det ligner nye døre og vinduer, men stadig passer til husets oprindelige stil. 

En restaurering frisker derfor dine døre og vinduer op, uden der bliver ændret på stilen. Det giver en rigtig flot løsning, hvor der er harmoni imellem hus, døre og vinduer.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Skal vi hjælpe med nye døre og vinduer ved hjælpe af en restaurering, vil prisen variere. Vores priser afhænger af, hvor mange døre og vinduer vi skal tage os af, og hvilken stand de er i. Vi kan dog tilbyde en billig løsning, hvor kvaliteten er i top. Vi har nemlig konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Giv os et kald på 21 70 48 76 / 24 43 43 23, eller skriv til vores e-mail info@juulvalentin.dk.

​Fandt du ikke hvad du ledte efter?

​Ring til Peter 21 70 48 76

Ring til Kim 24 43 43 23

Skriv på info@juulvalentin.dk